21 februarie 2022

Prima Development Group raportează vânzări de peste 250 de milioane de lei în 2021, un record pentru companie

Prima Development Group anunță vânzări record pentru companie în 2021, de peste 250 de milioane de lei. Vânzările la nivelul anului trecut se înregistrează în contextul extinderii proiectelor imobiliare ale dezvoltatorului în București. Numai în Capitală, Prima Development Group a vândut în 2021 200 de apartamente. Pentru anul 2022, compania estimează că trendul se va menține ascendent, iar numărul apartamentelor vândute va fi mai mare de 700, în condițiile în care anul trecut a vândut 640 de apartamente în București și Oradea.

Read more on zf.ro
27 ianuarie 2022

Dezvoltatorul Prima Development Group a finalizat ansamblul Core Timpuri Noi din București

De două ori premiat la una dintre cele mai importante competiții europene din domeniul imobiliar, ansamblul rezidențial Core Timpuri Noi dezvoltat de Prima Development Group a fost finalizat.
Read more on Profit.ro
14 decembrie 2021

Prima Development Group începe lucrările unui nou ansamblu rezidențial. Investiție totală în valoare de circa 40 mil. euro

Prima Development Group demarează lucrările unui nou ansamblu rezidențial în Oradea, Green Residence, care continuă proiectul Prima Nufărul.

Read more on forbes.ro
20 octombrie 2021

Andrei Moanţă, Prima Development Group: „Vreau să construiesc cea mai bună echipă de management în domeniul construcţiilor şi dezvoltărilor rezidenţiale”

Read more on businessmagazin.ro
20 octombrie 2021

Andrei Moanță, CEO Prima Development Group: “Pentru materialele de construcții vedem creșteri mai mari ca niciodată, astăzi fiind practic imposibilă prezicerea unui cost de construire pentru un imobil nou de locuințe”

Dacă în alte veri tema principală de discuții din comunitatea de business viza rutina și destinațiile de vacanță, de această dată, Forbes România i-a provocat pe cei mai cunoscuți jucători din mediul de afaceri local să răspundă unui scurt chestionar, într-un context special, în care vara lui 2021 ar trebui să reprezinte o așteptată revenire la (noua) normalitate.

Read more on forbes.ro
20 octombrie 2021

Andrei Moanță, Prima Development Group: Preconizăm o creștere a prețurilor locuințelor noi de până la 7% până la finalul acestui an, și de peste 15% pâna la finalul anului viitor

Creșterile de prețuri pentru materialele de construcții și semnele de întrebare privind urbanismul în București – provocările pentru piața imobiliară.

Read more on financialintelligence.ro
05 octombrie 2021

INTERVIU Andrei Moanță, CEO Prima Development Group, despre planurile de dezvoltare din Oradea și București

În ultimii ani, Oradea și-a intensificat activitatea în sectorul imobiliar. Dezvoltatorii au devenit tot mai activi, aducând un aport semnificativ în reconturarea orașului. Astfel orașul a cunoscut un progres – unul care se traduce prin dezvoltare urbană inteligentă. Iar lucrurile nu se opresc aici. Pentru unii dezvoltatori Oradea a fost un punct de pornire, iar acum continuă să își consolideze poziția și în alte orașe, în contextul în care anticipează că în următorii ani sectorul imobiliar va crește.

Read more on cpi.imobiliare.ro
26 iulie 2021

Experienţa dezvoltatorului şi a constructorului reprezintă cel mai important factor în obţinerea unei locuinţe de calitate

Experienţa dezvoltatorului şi a constructorului reprezintă cel mai important factor pentru obţinerea unei locuinţe de calitate, aşa că sfatul meu pentru cineva care doreşte să achiziţioneze o locuinţă este să urmărească istoricul şi proiectele deja livrate de respectiva companie, ne-a spus Andrei Moanţă, CEO-ul Prima Development Group, care a avut amabilitatea să ne ofere un interviu despre conceptul de fiabilitate în construcţii, preferinţele clienţilor şi schimbările apărute în piaţă în ultimii 15 ani.

Read more on bursa.ro
19 iulie 2021

De ce este important criteriul fiabilității în alegerea unei locuințe?

Dacă atunci când vorbim de autoturisme fiabilitatea este unul dintre elementele cele mai importante pe care le analizăm, puțini sunt cei care știu că această calitate trebuie căutată și în cazul unei locuințe.

Read more on agendaconstructiilor.ro
02 iunie 2021

Core Timpuri Noi, complexul rezidențial cu cele mai multe stații de încărcare electrice din București

Prima Development Group anunță includerea unei rețele de stații de încărcare electrice în cadrul proiectului rezidențial Core Timpuri Noi

Read more on wall-street.ro
18 mai 2021

Andrei Moanță, CEO PRIMA Development Group „Impactul pandemiei s-a tradus într-un interes mai mare al oamenilor pentru spaţiul în care locuiesc”

Andrei Moanţă, CEO Prima Development Group, ne-a acordat un interviu în care ne-a vorbit despre cum s-au schimbat preferinţele oamenilor pentru spaţiul de locuit, despre principalele provocări din piaţă, dar şi despre planurile de dezvoltare ale companiei

Read more on Bursa Constructiilor
06 mai 2021

Core Timpuri Noi va fi primul ansamblu rezidențial cu o garanție de 5 ani din România

Core Timpuri Noi, proiect dezvoltat de Prima Development Group și dublu premiat internațional, va fi primul ansamblu rezidențial din România ce va beneficia de o garanție din partea dezvoltatorului de 5 ani de zile.

Read more on Adevarul.ro
Urmărește-ne pe social mediași fii la curent cu toate noutățilePrima Development Group
Mai multe articole