24 februarie 2023

Libra Internet Bank finanțează Prima Development Group cu 16,8 milioane de euro

Read more on forbes.ro
24 februarie 2023

ADRIAN STOICHINĂ, DIRECTORUL DE OPERAŢIUNI AL PRIMA DEVELOPMENT GROUP: „Inteligenţa Artificială va fi tot mai folosită în construcţii, în următorii ani”

Read more on bursa.ro
24 februarie 2023

De ce ajunge un loc de parcare să coste atât de mult? Dezvoltator imobiliar: 12-13.000 de euro poate părea mult, dar construirea lui costă peste 22.000 de euro

Read more on wall-street.ro
18 februarie 2023

Adrian Stoichină, director operaţional Prima Development Group: Clădirile nu se antrenează la cutremur

Read more on zf.ro
16 decembrie 2022

Adrian Stoichină, Prima Development Group: „Pentru compania noastră, provocările vor veni din găsirea unor soluții de eficientizare a procesului de construcție, pentru menținerea într-o zonă sustenabilă a costurilor”

Într-un context economic plin de provocări, Forbes România a invitat reprezentanți importanți din mediul de afaceri local să vorbească despre lecțiile învățate și trăite în anul 2022 și despre provocările anului 2023, în cadrul proiectului editorial #lecțiipentru2023.

Read more on forbes.ro
22 noiembrie 2022

Orădenii de la Prima Development construiesc un complex de 482 de apartamente în nordul Capitalei

După două proiecte în zone centrale ale Capitalei, Boemia Apartments și Core Timpuri Noi, orădenii de la Prima Development Group dezvoltă încă un proiect rezidențial în București, denumit Prima Vista, care va include sute de apartamente.

Read more on wall-street.ro
21 februarie 2022

Prima Development Group raportează vânzări de peste 250 de milioane de lei în 2021, un record pentru companie

Prima Development Group anunță vânzări record pentru companie în 2021, de peste 250 de milioane de lei. Vânzările la nivelul anului trecut se înregistrează în contextul extinderii proiectelor imobiliare ale dezvoltatorului în București. Numai în Capitală, Prima Development Group a vândut în 2021 200 de apartamente. Pentru anul 2022, compania estimează că trendul se va menține ascendent, iar numărul apartamentelor vândute va fi mai mare de 700, în condițiile în care anul trecut a vândut 640 de apartamente în București și Oradea.

Read more on zf.ro
27 ianuarie 2022

Dezvoltatorul Prima Development Group a finalizat ansamblul Core Timpuri Noi din București

De două ori premiat la una dintre cele mai importante competiții europene din domeniul imobiliar, ansamblul rezidențial Core Timpuri Noi dezvoltat de Prima Development Group a fost finalizat.
Read more on Profit.ro
14 decembrie 2021

Prima Development Group începe lucrările unui nou ansamblu rezidențial. Investiție totală în valoare de circa 40 mil. euro

Prima Development Group demarează lucrările unui nou ansamblu rezidențial în Oradea, Green Residence, care continuă proiectul Prima Nufărul.

Read more on forbes.ro
20 octombrie 2021

Andrei Moanţă, Prima Development Group: „Vreau să construiesc cea mai bună echipă de management în domeniul construcţiilor şi dezvoltărilor rezidenţiale”

Read more on businessmagazin.ro
Urmărește-ne pe social mediași fii la curent cu toate noutățilePrima Development Group
Mai multe articole