06 mai 2021

Core Timpuri Noi va fi primul ansamblu rezidențial cu o garanție de 5 ani din România

Core Timpuri Noi, proiect dezvoltat de Prima Development Group și dublu premiat internațional, va fi primul ansamblu rezidențial din România ce va beneficia de o garanție din partea dezvoltatorului de 5 ani de zile.

Read more on Adevarul.ro
04 mai 2021

Prima Development Group pregătește 3 proiecte noi, cu peste 2.500 de apartamente

Prima Development Group, cel mai mare dezvoltator imobiliar din Oradea, are in plan extinderea portofoliului de proprietati rezidentiale in Bucuresti, consolidarea pozitiei de dezvoltator de locuinte fiabile si clasarea in top 3 al principalilor jucatori din Capitala, dupa numarul de apartamente livrate anual.

Read more on Agenda Constructiilor
05 aprilie 2021

Andrei Moanță, Prima Development Group: „În următorii ani vrem să ajungem în top trei dezvoltatori imobiliari din Capitală”

Ați anunțat de curând intenția de a vă consolida poziția pe piața imobiliară din București. Către ce fel de investiții se uită Prima Development Group și pe ce nișă a acestui segment vă poziționați?

Read more on Revista Biz
31 martie 2021

Un ansamblu rezidenţial în valoare de 65 de milioane de euro a intrat în faza de construcţie în Oradea

Prima Development Group, dezvoltator imobiliar din Oradea, a demarat lucrările la proiectul rezidențial Arena Residence, conceput a fi cel mai mare și mai modern ansamblu rezidențial construit vreodată în Oradea.

Read more on Bursa.ro
04 martie 2021

Prima Development Group anunță finalizarea proiectului Boemia Apartments

Prima Development Group, dezvoltator imobiliar din Oradea, anunță finalizarea proiectului Boemia Apartments, a cărui construcție a demarat în 2019 în București, și predarea apartamentelor către proprietarii acestora. Boemia Apartments este, de altfel, proiectul cu care compania a intrat pe piața din București.

Read more on PROFIT.ro
17 februarie 2021

Dezvoltatorul Prima Development Group finalizează construcţia a 640 de apartamente în Bucureşti şi Oradea şi urmează să demareze noi proiecte în Capitală: Suntem în căutare de terenuri mari, în zone bune ale oraşului

Prima Development Group, dezvoltator imobiliar din Oradea, intenţionează să finalizeze construcţia a 640 de apartamente în Bucureşti şi Oradea şi să-şi extindă prezenţa pe piaţa rezidenţială din Capitală cu trei proiecte noi, care vor însuma peste 2.500 de locuinţe.

Read more on ZF.ro
11 mai 2020

Prima Development Group construieşte 226 de apartamente şi spaţii comerciale în Timpuri Noi

Prima Development Group, dezvoltatorul proiectului Boemia Apartments din zona Piața Unirii, a început construcția celui mai nou proiect rezidențial din zona Timpuri Noi, ce însumează 226 de apartamente, 250 de locuri de parcare și spații comerciale.

Read more on PROFIT.ro
06 septembrie 2019

Două companii s-au asociat să dezvolte un ansamblu cu 1.000 de apartamente pe bulevardul Siseşti din Capitală.

Prima Development Group, o companie fondată de trei asociaţi, a cumpărat un teren de cinci hectare pe bulevardul Siseşti din Capitală, la nr. 147-175, şi vrea să construiască un proiect rezidenţial cu o mie de apartamente. Prima Development – numele brandului sub care se face dezvoltarea – este deţinut de Adrian Stoichină, Andrei Moanţă şi Ştefan Kopany, dezvoltatorul proiectului rezidenţial Prima Residence din Oradea.

Read more on ZF.ro
12 septembrie 2018

Trei asociaţi aşteaptă autorizaţia de construire pentru a ridica un bloc cu 75 de apartamente lângă pasajul Mărăşeşti din Capitală

Un fost angajat al firmei de consultanţă imobiliară Vitalis Consulting s-a asociat cu alţi doi parteneri şi vor să facă împreună un proiect rezidenţial cu 75 de apartamente în Bucu­reşti, în apropiere de Piaţa Unirii.

Adrian Stoichină, Andrei Moanţă şi dezvoltatorul proiectului de locuinţe Prima Residence din Oradea spun că proiectul va fi gata în următorii doi ani.

Read more on ZF.ro
Urmărește-ne pe social mediași fii la curent cu toate noutățilePrima Development Group