Prima Rogerius (Zimbrului)

Al doilea proiect imobiliar dezvoltat de Prima Residence s-a construit în cartierul Rogerius, o altă locație cheie din Oradea. Pentru a face cât mai plăcut timpul petrecut acasă, Prima Rogerius oferă orădenilor 64 apartamente cu 1, 2 și 3 camere, confortabile, proiectate echilibrat și optim, cu spații pentru fiecare membru al familiei care asigură atât intimitate, cât și un confort comun și foarte primitor.

Locația Prima Rogerius de pe strada Zimbrului și cu acces imediat la bulevardul Ștefan cel Mare, se impune prin finisaje moderne și de calitate, în culori deschise, pentru un ambient pragmatic și elegant, pe un regim de înălțime P+6. Locuitorii din Prima Rogerius se bucură de spații verzi, care dau o notă de prospețime atmosferei din jur.

În plus, ansamblul rezidențial din Rogerius oferă o perspectivă importantă pentru toate facilitățile vieții moderne, printre care cel mai important punct de interes este Piața Agroalimentară Rogerius, la care se adaugă instituțiile de învățământ și spitalele din zonă, Gara CFR Oradea și Parcul Olosig.

Total apartamente: 64
Etape dezvoltare: 1
Apartamente finalizate: 64
An începere construcție: 2013
An finalizare construcție: 2014
Locație: Oradea
Status: Finalizate