Prima Universității

Prima Universității este un ansamblu nou, gândit și construit pentru o comunitate occidentală, cu o arhitectură de top, modernă. Complexul va cuprinde 9 imobile cu 5 nivele fiecare și cu un total de aproximativ 600 de locuințe colective și spații comerciale pe structuri variate. De asemenea, noul concept este completat cu locuri de joacă pentru copii, piste pentru biciclete, spații verzi și zone de relaxare și promenadă.

Ansamblul este localizat pe Str. Făgărașului, în imediata vecinătate a Universității din Oradea, iar în spatele complexului e Str.Ceyrat, astfel încât accesul în Prima Universității este facil atât din Str. Făgărașului care urmează a fi reabilitată curând, cât și din Str. Ceyrat. De asemenea, accesul în complexul rezidențial este posibil și din centrul orașului, din Str. Horea și ulterior pe Str. Feldioarei, peste noul pod care urmează sa fie construit peste Peța. Dezvoltarea zonei este susținută de o reconversie într-un campus universitar, de implementarea unei linii de tramvai și de construirea Sălii Polivalente în spatele Universității din Oradea. Amplasarea de excepție a ansamblului oferă o serie diversificată de facilități multiple, cu acces facil la centrul orașului, la centrul comercial Lotus Center împreună cu toți retailerii, precum și cu acces imediat la centura Oradiei. De asemenea, în apropiere există un important pol comercial al orașului care cuprinde magazinele de retail Auchan, Jysk, Jumbo, Dedeman, Brico Depot și Leroy Merlin, alături de centrul comercial ERA Park. În plus, un alt punct de atractie aflat la doar 10 minute de mers pe jos este Parcul Salca, cu piste pentru biciclete și locuri de joacă pentru copii.

Locuitorii din Prima Universității vor beneficia astfel de toate privilegiile oferite de noul ansamblu rezidențial și de perspectiva unui stil de viață cosmopolit.

Total apartamente: 844
Etape dezvoltare: 4
Apartamente finalizate: 400
Apartamente în construcție: 264
Apartamente ce urmează: 180
An începere construcție: 2016
Locație: Oradea
Status: În dezvoltare