Prima NUFĂRUL etapa II

Ansamblul rezidenţial Prima Nufărul este un concept inovativ dedicat unei comunități moderne și active, care reprezintă o continuare și o completare a proiectului Prima din Piața Nucetului, primul și cel mai mare ansamblu rezidențial construit în 2006 în Oradea de către Prima Residence, care aduce unicitate, rafinament și confort la superlativ pe piața rezidențială din Oradea.

Cu o calitate de primă clasă a lucrărilor, ansamblul Prima Nufărul situat pe Str. Ion Bradu este format din 3 imobile, fiecare cu 8 etaje, cu apartamente spațioase și luminoase, cu o panoramă superbă asupra orașului. Complexul include locuri de parcare private, alei pietonale, spații verzi și locuri de joacă pentru copii. În plus, locația oferă excelente conexiuni la transportul în comun, la magazine de retail, precum și la școli și grădinițe, la centre medicale și farmacii, la agenții și sucursale bancare.

Prima Nufărul definește un stil de viață în care visele de a trăi într-un mediu sigur, modern și funcțional se împlinesc.

Total apartamente: 270
Etape dezvoltare: 2
Apartamente finalizate: 90
Apartamente în construcție: 90
Apartamente ce urmează: 90
An începere construcție: 2017
Locație: Oradea
Status: În dezvoltare